HTML

Ékszerpendrive SWAROVSKI kristályokkal

Nos Hölgyeim és Uraim a válaszom és a jótanácsom hogy jól gondolják meg mit választanak! Miért? Mert szinte azonos áron sokkal szebb és különlegesebb ékszerpendriveokat vásárolhatnak ha végigolvassák a blogomat. Próbálok segíteni a döntésben.

Friss topikok

Archívum

Ékszerpendrive összehasonlítás! Milyen ékszerpendriveot válasszak és miért?

2011.12.11. 21:42 Kabis Krisztina

 Nos Hölgyeim és Uraim a válaszom és a jótanácsom hogy jól gondolják meg mit választanak!

Miért? Mert szinte azonos áron sokkal szebb és különlegesebb ékszerpendriveokat vásárolhatnak ha végigolvassák a blogomat. Próbálok segíteni a döntésben.

Évek óta foglalkozom külömböző ékszerpendriveokkal és minden a piacon előforduló ékszer pendriveot fogtam már a kezemben és bizton állíthatom, hogy óriási külömbségek vannak ékszerpendrive és ékszerpendriv-ok között.

Tulajdonképpen egyetlen olyan ékszerpendrive márkát tartottam eddig a kezemben ami tényleg kifogástalanul gyönyörű volt az eredeti SWAROVSKI kristáloknak köszönhetően. Ez pedig nem más mint a MyMemoria ékszerpendrive volt.

MyMemoria ékszerpendrive mind méreteit, mind pedig minőségét tekintve messze felűlmúlja az összes jelenleg Magyarországon kapható ékszerpendrive-ot.

Hasonlítsuk össze a MyMemoria ékszerpendrive-ot és a piacon kapható "No name" (Márkátlan) ékszerpendriveot:

MyMemoria ékszerpendrive legnépszerűbb modelje a SUNNY.

Lássuk az érveket:

-  Kristályok: Eredeti SWAROVSKI kristályokkal van díszítve! Ez olyan nagy külömbség? Kedves Hölgyeim és Uraim IGEN! Ne feledjük, hogy egy SWAROVSKI kristály csillogása összehasonlíthatatlan egy csiszolt üvegdarabkával.

Méret: 28,5 mm x 12,3 mm  a vastagsága pedig: 2,9 mm. Ez a piacon kapható legkisebb és legkecsesebb ékszerpendrive. Mérete közel negyede a "konkurens" ékszerpendriveoknak.

Anyaga: Platinával van futtatva ezért fémalergiások is hordhatják.

Kapacitás: 4-32 GB terjed (SAMSUNG)

Csomagolás: Prémium kategóriájú ajándékdoboz és ajándéktáska.

Garancia: 1 év cseregarancia. Ez azt jelenti, hogy amennyiben netán kiesik egy kő vagy megsérül a memória a forgalmazó kérdés és várakozási idő nélkül azonnal cseréli.

Összességében tekintve minden téren a legjobb vétel! 

 

És most nézzük a nem sokkal olcsóbb "vetélytársat" a piacon a legelterjettebb mágneses szívalakú noname ékszerpendriveot:

-  Kövek: csiszolt üveg kövecskék. A ragasztás és az illesztés nem a kifogástalan!

Méret: 71,3 mm x 68,7 mm. A vastagsága pedig 23,1 mm. A sújáról ne is beszéljünk!

Anyaga: Fém (nincs meghatározva)

Kapacitás: 4-8 GB terjed (No name)

Csomagolás: Álltalában nincs vagy külön fizetni kell érte.

Garancia: 1 év

Ami az én véleményemet illeti az alábbi tapasztalatokról tudok beszámolni a képen látható szívalakú ékszerpendriveról. Az illesztés sokszor borzasztó. A mágnes ami összetartja a két különálló darabot sokcsor gyenge és ezért könnyen leeshet az ember nyakábó. Már amennyire az ember egy féltéglát szeretne hordani a nyakában a súja ugyan is igen tekintélyes.

Honnan tudom mindezeke? Mert egy ideig az én boltomban is lehetett vásárolni ezt és az ehhez hasonló "no name"  ékszerpendriveokat.

Remélem Blogommal hasznos tanácsokat tudtam adni az olvasóknak.

És IGEN egy kicsit elfogult vagyok a MyMemoria ékszerpendriveokat illetően, de nem azért mert enyém a gyár vagy komoly jutalékot kapok az Amerikai anyavállalttól, hanem azért mert hosszú évek óta ez a termék az egyetlen olyan ékszerpendrive ami tényleg gyonyörű és bármikor én is hordanám a nyakamba, a táskámon vagy a telefonomon.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését a MyMemoria USB ékszerpendriveokkal kapcsolatban az alábbi oldalra látogatva megtekintheti a szebbnél szebb SWAROVSKI kövekkel díszített darabokat. www.mymemoria.hu

További képek:

 

Szólj hozzá!

Címkék: flash usb memória pendrive ajándék ékszer swarovski drive kristály nyaklánc különleges nőknek karácsonyi születésnapra szülinapi egyedi ballagásra ékszerpendrive flashdrive öttlet